Opskrift

Sautéskiver

med rødbedesalat

Personer

4 PERSONER

Timer

1 time

Ingredienser

  • 450 g sauté skiver (svinefilet i skiver)

  • Olie til stegning

  • Salt og peber

  • 300 g rødbeder

  • 2 pære eller æbler

  • 4 dadler

  • ½ spsk sennep

  • 1 spsk. olivenolie

  • 1,5 dl skyr eller A38

  • 2 stilke bredbladet persille

  • 1 citron

  • Salt og peber

Fremgangsmåde

Sautéskiverne steges gyldne på en varm pande i lidt olie og krydres med salt og peber. De skal blot stege 6-7 minutter i alt. Rødbeder koges møre (de kan nemt koge 1 time) Herefter tages skrællen af og de køles ned.

Pære og rødbeder skæres i klodser, dadler skæres i mindre stykker og persillen hakkes fint. Skyr røres med olie, sennep, saften fra citronen, salt og peber. Rødbedesalaten vendes sammen med dressingen og serveres.