Opskrift
Sautéskiver
med rødbedesalat
Ingredienser
-
450 g sauté skiver (svinefilet i skiver)
-
Olie til stegning
-
Salt og peber
-
300 g rødbeder
-
2 pære eller æbler
-
4 dadler
-
½ spsk sennep
-
1 spsk. olivenolie
-
1,5 dl skyr eller A38
-
2 stilke bredbladet persille
-
1 citron
-
Salt og peber
Fremgangsmåde
Sautéskiverne steges gyldne på en varm pande i lidt olie og krydres med salt og peber. De skal blot stege 6-7 minutter i alt. Rødbeder koges møre (de kan nemt koge 1 time) Herefter tages skrællen af og de køles ned.
Pære og rødbeder skæres i klodser, dadler skæres i mindre stykker og persillen hakkes fint. Skyr røres med olie, sennep, saften fra citronen, salt og peber. Rødbedesalaten vendes sammen med dressingen og serveres.