Tilbage
4 PERSONER
1 time
PRINT
700-800 g brisket
Salt og peber
Krydr den godt med salt og peber og grill den godt hele vejen rundt i et par minutter. Herefter rosasteges den i ca. 18–20 min. og hviler i ca. 15 min.
med kartofler, bønnesalat og kryddersmør
med pommes Anna, glaserede gulerødder og kantarelsauce
med honningbagte rodfrugter og rødvinssauce
med grillede grøntsager
med svampesmør og svampesauté
med håndskårne fritter og bearnaise
med grov salat med spelt og blåbær
med jordskokker
med kulørt bedesalat med linser og fuldkorn
med grønkål, pære og løg samt knuste kartofler
med krydderurter
i lag med jordskokker kogt med mørk øl
braiseret i ovn med mørk øl og perlespelt nedkogt med fløde- og soyastegte mandler
af friskhakket grisekød
med brun sovs og bløde løg
med bagte æbler & sellericreme
med let sommersalat
med kartoffel og tangkrydderi
med krydret oksekød og lime
med kalkun og kryddersmør
med oksekød og kryddersmør
med kylling og kryddersmør
med meatballs og kryddersmør
med korianderfrø
med marinerede gulerødder
med ost, bacon og timian
med endive, varme krydderier og slagterbacon
med salvie og slagterbacon
med feta og tomat
med varme marokkanske krydderier
med marokkansk krydderi
med bagte rødløg
med kaffe, balsamico, urter og kakao
med aromatiske middelhavsgrøntsager
med chorizo bearnaise
med slagterbacon
med beder og syltede perleløg
med rødbedesalat
med æble og rodfrugt
på bund af rødkål, svesker, æbler og abrikos
med sprød svær, sovs, rødkålssalat, brune og hvide kartofler
med sauce Au pinot noir
indbagt farsbrød
i cocotte med gewurtztraminer
med surkål
med røget skinke og munsterost
med sprøde kartofler
Skriv til os
98 37 35 99
Tilmeld dig nyhedsmail og få bedre rabatter