Opskrift

Appelsinmarineret Andebryst

på bund af rødkål, svesker, æbler og abrikos

Personer

4 PERSONER

Timer

30 minutter

Ingredienser

  • 2 appelsinmarineret andebryst

  • ¼ rødkål

  • 2 æbler

  • ½ håndfuld tørret, hele abrikoser

  • ½ håndfuld hele svesker

  • Et par anis og nelliker

  • Salt og peber

  • Lidt andefedt og vand

Fremgangsmåde

Læg andebrysterne på panden med fedtsiden ned og tænd for varmen. Fedtet smelter langsomt og når de har fået gylden farve, vender man dem et par gange, så de er gyldne hele vejen rundt. Skær rødkål i passende grove stykker. Skær æblerne i både og gem et halvt til pynt. Bland rødkål, æbler, svesker, abrikoser og læg det i et ildfast fad. Kom andebrysterne ovenpå og overhæld med lidt andefedt og vand så blot bunden er dækket.


Tilbered det i ovnen ved 180 grader i 12-15 min. eller til andebrysterne har en kernetemperatur på 54 grader. Så er de let rosa.