Opskrift

Filet royal

med beder og syltede perleløg

Personer

4 PERSONER

Timer

30 minutter

Ingredienser

  • 450 g filet royal

  • 1 dl creme fraiche 18 %

  • ½ spsk sennep

  • Olie til stegning

  • Salt og peber

  • 300 g rødbeder

  • 200 g gule beder

  • 100 g syltede perleløg

  • 3 skiver rugbrød

  • 1 spsk. olivenolie

  • Salt og peber

Fremgangsmåde

Fileten steges gylden på en varm pande i lidt olie og krydres med salt og peber. Steger herefter færdig i ovnen ved 180 grader i 8 – 10 min. Kom creme fraiche og sennep på panden og rør godt rundt. Så har man en hurtig, sund og lækker sennepssauce. Rødbeder og gule beder koges møre (de kan nemt koge 1 time) Herefter tages skrællen af og de køles ned. Perleløg købes fra frost eller glas og sylter et par timer i en syltelage kogt af 2 dl vand, 2 dl eddike og 2 dl sukker. Rugbrød steges sprødt i ovnen eller i lidt smør på panden. Køles af og smuldres
herefter.

Skær fileten i passende skiver og server retten.