Opskrift
Filet royal
med beder og syltede perleløg
Ingredienser
-
450 g filet royal
-
1 dl creme fraiche 18 %
-
½ spsk sennep
-
Olie til stegning
-
Salt og peber
-
300 g rødbeder
-
200 g gule beder
-
100 g syltede perleløg
-
3 skiver rugbrød
-
1 spsk. olivenolie
-
Salt og peber
Fremgangsmåde
Fileten steges gylden på en varm pande i lidt olie og krydres med salt og peber. Steger herefter færdig i ovnen ved 180 grader i 8 – 10 min. Kom creme fraiche og sennep på panden og rør godt rundt. Så har man en hurtig, sund og lækker sennepssauce. Rødbeder og gule beder koges møre (de kan nemt koge 1 time) Herefter tages skrællen af og de køles ned. Perleløg købes fra frost eller glas og sylter et par timer i en syltelage kogt af 2 dl vand, 2 dl eddike og 2 dl sukker. Rugbrød steges sprødt i ovnen eller i lidt smør på panden. Køles af og smuldres
herefter.
Skær fileten i passende skiver og server retten.