Opskrift
Panerede kødboller
med korianderfrø
Ingredienser
-
600 g hakket grisekød
-
100 g pankorasp
-
2 tsk korianderfrø
-
2 æg til panering
-
Salt og peber
-
Olie til friturestegning
Fremgangsmåde
Form det hakket kød til små kugler og paner dem i æg, salt, peber, rasp og korianderfrø. Fritér dem i olien til de bliver gyldne.
Andre opskrifter med Svinekød
![](/File/1192/engelsk.png?ticks=637030242200000000&width=650&stretchmode=uniformtomax)
med kartofler, bønnesalat og kryddersmør
![](/File/1189/h%C3%B8jreb.png?ticks=637030233900000000&width=650&stretchmode=uniformtomax)
med pommes Anna, glaserede gulerødder og kantarelsauce
![](/File/1186/Entrecote_stegt.png?ticks=637030215650000000&width=650&stretchmode=uniformtomax)
med honningbagte rodfrugter og rødvinssauce
![](/File/1183/ribeye_stegt.png?ticks=637030203050000000&width=650&stretchmode=uniformtomax)
med grillede grøntsager
![](/File/1085/koedkvaegsmoerbrad.jpg?ticks=636945575920000000&width=650&stretchmode=uniformtomax)
med svampesmør og svampesauté
![](/File/1083/cote_de_beouf.jpg?ticks=636945573360000000&width=650&stretchmode=uniformtomax)
med håndskårne fritter og bearnaise
![](/File/1080/kalvekotelet.jpg?ticks=636945562110000000&width=650&stretchmode=uniformtomax)
med grov salat med spelt og blåbær
![](/File/1077/svinekaeber_i_floedesovs_med_jordskokker.jpg?ticks=636945523940000000&width=650&stretchmode=uniformtomax)
med jordskokker
![](/File/1074/culotte_af_koedkvaeg_2.jpg?ticks=636945520940000000&width=650&stretchmode=uniformtomax)
med kulørt bedesalat med linser og fuldkorn
![](/File/1071/culotte_af_koedkvaeg.jpg?ticks=636945514170000000&width=650&stretchmode=uniformtomax)
med grønkål, pære og løg samt knuste kartofler
![](/File/1068/tatar_af_koedkvaeg.jpg?ticks=636945511750000000&width=650&stretchmode=uniformtomax)
med krydderurter
![](/File/1059/unghanebryst_i_lag_med_jordskokker.jpg?ticks=636945508860000000&width=650&stretchmode=uniformtomax)
i lag med jordskokker kogt med mørk øl
![](/File/1057/nakkefilet_braiseret_i_ovn.jpg?ticks=636945506770000000&width=650&stretchmode=uniformtomax)
braiseret i ovn med mørk øl og perlespelt nedkogt med fløde- og soyastegte mandler
![](/File/1055/langtidsbraiseret_osso_buco.jpg?ticks=636945504930000000&width=650&stretchmode=uniformtomax)
![](/File/1053/koteletter_a_la_saltimbocca.jpg?ticks=636945503240000000&width=650&stretchmode=uniformtomax)
![](/File/1051/frikadeller.jpg?ticks=636945497320000000&width=650&stretchmode=uniformtomax)
af friskhakket grisekød
![](/File/1049/hakkeboef_bloede_loeg.jpg?ticks=636945495510000000&width=650&stretchmode=uniformtomax)
med brun sovs og bløde løg
![](/File/1047/braiseret_nakke.jpg?ticks=636945492600000000&width=650&stretchmode=uniformtomax)
med bagte æbler & sellericreme
![](/File/970/soelmarineret_and.jpg?ticks=636942003190000000&width=650&stretchmode=uniformtomax)
med let sommersalat
![](/File/971/tang_pebermarineret_flanksteak.jpg?ticks=636942003190000000&width=650&stretchmode=uniformtomax)
med kartoffel og tangkrydderi
![](/File/964/hamppaneret_kylling.jpg?ticks=636942003170000000&width=650&stretchmode=uniformtomax)
![](/File/960/grillbakke_med_oksekoed.jpg?ticks=636942003150000000&width=650&stretchmode=uniformtomax)
med krydret oksekød og lime
![](/File/957/grillbakke_med_kalkun.jpg?ticks=636942003140000000&width=650&stretchmode=uniformtomax)
med kalkun og kryddersmør
![](/File/961/grillbakke_med_oksekoed_og_mos.jpg?ticks=636942003160000000&width=650&stretchmode=uniformtomax)
med oksekød og kryddersmør
![](/File/956/grillbakke_med_grillspyd_kylling.jpg?ticks=636942003140000000&width=650&stretchmode=uniformtomax)
med kylling og kryddersmør
![](/File/959/grillbakke_med_kylling.jpg?ticks=636942003150000000&width=650&stretchmode=uniformtomax)
med kylling og kryddersmør
![](/File/958/grillbakke_med_koedboller.jpg?ticks=636942003150000000&width=650&stretchmode=uniformtomax)
med meatballs og kryddersmør
![](/File/954/chiapaneret_koed.jpg?ticks=636942003130000000&width=650&stretchmode=uniformtomax)
![](/File/968/panerede_koedboller.jpg?ticks=636942003180000000&width=650&stretchmode=uniformtomax)
med korianderfrø
![](/File/1004/hakkeboeffer.jpg?ticks=636942033050000000&width=650&stretchmode=uniformtomax)
med marinerede gulerødder
![](/File/966/kotelletter_ost_og_bacon.jpg?ticks=636942003170000000&width=650&stretchmode=uniformtomax)
med ost, bacon og timian
![](/File/1000/fars_med_endive_og_bacon.jpg?ticks=636942030950000000&width=650&stretchmode=uniformtomax)
med endive, varme krydderier og slagterbacon
![](/File/955/fyldt_tomat.jpg?ticks=636942003140000000&width=650&stretchmode=uniformtomax)
![](/File/969/peberspyd.jpg?ticks=636942003190000000&width=650&stretchmode=uniformtomax)
med salvie og slagterbacon
![](/File/967/marrokkansk-boef-med-feta.jpg?ticks=636942003180000000&width=650&stretchmode=uniformtomax)
med feta og tomat
![](/File/995/kyllingelaar.jpg?ticks=636942010460000000&width=650&stretchmode=uniformtomax)
![](/File/965/kalkungryde.jpg?ticks=636942003170000000&width=650&stretchmode=uniformtomax)
![](/File/962/grillspyd.jpg?ticks=636942003160000000&width=650&stretchmode=uniformtomax)
med varme marokkanske krydderier
![](/File/990/teriyaki_koed.jpg?ticks=636942005200000000&width=650&stretchmode=uniformtomax)
med marokkansk krydderi
![](/File/870/lammegyros_roedloeg.jpg?ticks=636941122890000000&width=650&stretchmode=uniformtomax)
med bagte rødløg
![](/File/863/braiseret_lammerullesteg.jpg?ticks=636941122880000000&width=650&stretchmode=uniformtomax)
med kaffe, balsamico, urter og kakao
![](/File/871/lammekoelle_kartoffelbund.jpg?ticks=636941122890000000&width=650&stretchmode=uniformtomax)
![](/File/867/grillet_lomo_loeg.jpg?ticks=636941122890000000&width=650&stretchmode=uniformtomax)
![](/File/879/stegt_presa_groentsager.jpg?ticks=636941122920000000&width=650&stretchmode=uniformtomax)
med aromatiske middelhavsgrøntsager
![](/File/880/tataki_sortfodsgrismoerbrad.jpg?ticks=636941122920000000&width=650&stretchmode=uniformtomax)
![](/File/869/iberisk_aebleflaesk.jpg?ticks=636941122890000000&width=650&stretchmode=uniformtomax)
![](/File/868/grillet_overbov_sortfodsgris.jpg?ticks=636941122890000000&width=650&stretchmode=uniformtomax)
med chorizo bearnaise
![](/File/865/chiafarseret_svinemoebrad.jpg?ticks=636941122880000000&width=650&stretchmode=uniformtomax)
![](/File/874/oksehaler.jpg?ticks=636941122900000000&width=650&stretchmode=uniformtomax)
![](/File/873/nakkefilet_british_rub.jpg?ticks=636941122900000000&width=650&stretchmode=uniformtomax)
![](/File/875/porchetta.jpg?ticks=636941122900000000&width=650&stretchmode=uniformtomax)
![](/File/877/brisket.jpg?ticks=636941122910000000&width=650&stretchmode=uniformtomax)
![](/File/878/sunday_roast.jpg?ticks=636941122910000000&width=650&stretchmode=uniformtomax)
![](/File/864/ceviche.jpg?ticks=636941122880000000&width=650&stretchmode=uniformtomax)
![](/File/872/landkylling.jpg?ticks=636941122900000000&width=650&stretchmode=uniformtomax)
med slagterbacon
![](/File/866/farserede_portobellosvampe.jpg?ticks=636941122880000000&width=650&stretchmode=uniformtomax)
![](/File/876/kotelet_aertemos_perlebyg.jpg?ticks=636941122910000000&width=650&stretchmode=uniformtomax)
![](/File/802/filet_royal.jpg?ticks=636940296420000000&width=650&stretchmode=uniformtomax)
med beder og syltede perleløg
![](/File/808/svinesteaks.jpg?ticks=636940296440000000&width=650&stretchmode=uniformtomax)
med rødbedesalat
![](/File/797/boller_i_karry.jpg?ticks=636940296400000000&width=650&stretchmode=uniformtomax)
med æble og rodfrugt
![](/File/803/julemedister.jpg?ticks=636940296420000000&width=650&stretchmode=uniformtomax)
![](/File/798/confit_de_canard.jpg?ticks=636940296410000000&width=650&stretchmode=uniformtomax)
![](/File/805/leverpostej.jpg?ticks=636940296430000000&width=650&stretchmode=uniformtomax)
![](/File/795/andebryst_paa_tallerken.jpg?ticks=636940296400000000&width=650&stretchmode=uniformtomax)
på bund af rødkål, svesker, æbler og abrikos
![](/File/804/kamsteg.jpg?ticks=636940296420000000&width=650&stretchmode=uniformtomax)
med sprød svær, sovs, rødkålssalat, brune og hvide kartofler
![](/File/801/filet_de_bouef_en_tournedos.jpg?ticks=636940296420000000&width=650&stretchmode=uniformtomax)
med sauce Au pinot noir
![](/File/800/farsbroed_alsacienne.jpg?ticks=636940296410000000&width=650&stretchmode=uniformtomax)
indbagt farsbrød
![](/File/806/nakke_i_cocotte.jpg?ticks=636940296440000000&width=650&stretchmode=uniformtomax)
i cocotte med gewurtztraminer
![](/File/807/stegt_skank_saurkraut.jpg?ticks=636940296440000000&width=650&stretchmode=uniformtomax)
med surkål
![](/File/794/a_la_alsace_loegtaerte.jpg?ticks=636940296400000000&width=650&stretchmode=uniformtomax)
med røget skinke og munsterost
![](/File/799/coq_au_riesling.jpg?ticks=636940296410000000&width=650&stretchmode=uniformtomax)
![](/File/796/baeckeoffe_alsace.jpg?ticks=636940296400000000&width=650&stretchmode=uniformtomax)
![](/File/828/gryderet.jpg?ticks=636940304080000000&width=650&stretchmode=uniformtomax)
![](/File/459/brasato.jpg?ticks=636891123510000000&width=650&stretchmode=uniformtomax)
![](/File/456/chili_on_carne.jpg?ticks=636891121390000000&width=650&stretchmode=uniformtomax)
![](/File/453/Pulled_Beef.jpg?ticks=636891118160000000&width=650&stretchmode=uniformtomax)
med sprøde kartofler
![](/File/450/Oksebryst_Anrettet.jpg?ticks=636891114640000000&width=650&stretchmode=uniformtomax)
![](/File/447/kalveculotte.jpg?ticks=636891111820000000&width=650&stretchmode=uniformtomax)
![](/File/444/Kalvefarsbr%C3%B8d_med_ferskner.jpg?ticks=636891104190000000&width=650&stretchmode=uniformtomax)
![](/File/435/Spaghetti_bolognese.jpg?ticks=636891004970000000&width=650&stretchmode=uniformtomax)
![](/File/81/recipee.jpg?ticks=636850377210000000&width=650&stretchmode=uniformtomax)