Opskrift

Spaghetti med kødsovs

Personer

4 PERSONER

Timer

30 minutter

Ingredienser

  • 600 g hakket oksekød

  • 3 spsk. olivenolie

  • 1 stk. stort løg

  • 1 stk. gulerod

  • 2 fed hvidløg

  • 1 dåse flåede tomater

  • 1 dl bouillon

  • 1 tsk. oregano

  • 1 tsk. basilikum

  • 1 tsk. salt

  • En smule peber

  • 500 g spaghetti

Fremgangsmåde

Hak løg, gulerod og hvidløg fint. Varm olien op i en
gryde og tilsæt løg, gulerod og hvidløg og lad det
simre. Tilsæt kødet og lad det stege, til det hele
er brunet. Husk at røre godt imens, så kødet ikke
klumper. Tilsæt de øvrige ingredienser og lad kødsaucen
koge godt igennem i ca. 20 minutter.


Kog spaghettien i rigeligt vand. Smag på den undervejs
og tag den af varmen, når den mangler et
minut fra at være færdig. Hæld vandet fra, men lad
ca. en halv dl af kogevandet blive i gryden. Sæt gryden
tilbage på varmen, hæld kødsovsen i spaghettien
og bland det hele godt sammen.