Opskrift

Grillet lomo med bløde løg

Personer

4 PERSONER

Timer

30 minutter

Ingredienser

  • 600-700 g lomo

  • 6 salatløg (pillede og skåret

  • i både fra top til rod)

  • 24 forårsløg

  • 1 lille bredbladet persille

  • Hjertesalat

  • Smør

  • Citronsaft

Fremgangsmåde

Skær kødet i 1 cm tykke stykker som gnides med olivenolie og krydres. Sæt en pande over med en god klat smør og sauter de skårne salatløg ved moderat varme, ca. 5-6 min.

Befri forårløgene for roden og det yderste seje lag, og skær dem diagonalt. Tilsæt forårsløgene og fortsæt tilberedningen til alle løgene virker møre. Skyl persillebladene omhyggeligt.

Bladene plukkes fra stænglerne. Vend persillebladene i løgene og smag til med salt og peber samt citronsaft. Kom løgene i en stor skål og vend de mundrette og plukkede salatblade i til allersidst

Grill imens lomo-stykkerne ca. 3-5 min. på hver side. Lad dem herefter hvile på en rist i ca. 5 min. Giv dem 30 sekunder på panden på hver side og skær dem i mundrette stykker som anrettes med de bløde løg.

Drys med havsalt i flager.