Opskrift

Toscansk Brasato ala DARIO CECCHINI

Personer

6 PERSONER

Timer

3 timer

Ingredienser

  • 1 okseskank u/ben.

  • 100 g oksemarv

  • ½ bundt rosmarin

  • 1 dl olivenolie

  • 2 dl hvidvin

  • 2 spsk havsalt

  • 1 spsk. sort knus peber

Fremgangsmåde

Kom marv og rosmarin i
okseskanken og drys salt og peber godt rundt inden i den
og rundt om den. Snør okse-
skanken godt sammen og kom
den i en stegeso, en cocotte
eller et ildfast fad med høj kant.
 

Hæld olivenolie og hvidvin
over okseskanken og sæt den i en varm ovn ved 180°C i 2 1/2 -3 timer,

 

eller sæt den i ovnen om
morgenen ved 80°C, så den i alt får ca. 8 - 9 timer.

 

Snor til at binde den sammen